Presentació


Necessitat de tenir Web

Avui dia és molt important estar a Internet, mostrant el seu negoci a tot el món. No només són útils els mitjans tradicionals com diaris, televisió, ràdio i revistes per donar-se a conèixer, avui en dia cal disposar seu negoci amb una imatge corporativa a Internet.

 

De vegades ens trobem amb Webs en què no se sap com arribar al que un usuari busca, de manera que els visitants abandonen ràpidament el seu objectiu, pel que és important donar dinamisme, facilitat d'ús i localització de la informació de manera àgil.

 

Tot això fa que la web segueixi creixent de manera vertiginosa constantment. Cada dia es creen milions de pàgines a Internet, moltes de les quals buscant establir un negoci a la Xarxa o ampliar horitzons per al qual ja tenen fora d'internet, però moltes d'elles són de baixa qualitat visual i difícil usabilitat, pel que no aporten gran cosa al negoci físic.

 

Amb una Tecnología Web pot atraure persones perquè el coneguin i fins i tot potencials clients, invertint econòmicament en mica.

 

També seria important registrar el seu propi nom de domini per al seu web del tipus www.lamevaweb.com, i els seus propis correus electrònics.

 

Un altre valor afegit per a les Tecnologies Webs és que pot mostrar un QR que enllaci directament amb el seu web o algun producte que li interessi promocionar.

 

Si disposa d'una pàgina web observi si tens senyals que ja no el representa, per una imatge obsoleta, un contingut no actualitzat a la seva realitat. A Internet la vida passa molt de pressa i s'actualitza constantment, i és possible que el seu lloc corporatiu hagi arribat a la data de caducitat. Això sol passar per la dificultat de modificar els continguts i podem solucionárselo amb un gestor de continguts que l'ajudi a allargar la vida del seu web.

Actualment, cada vegada més, s'utilitza el telèfon mòbil i tablets per buscar informació a Internet i navegar per les web que ens interessen, per la qual cosa les nostres Webs són responsive, és a dir, adaptades a qualsevol dispositiu.


 

 

E-Mail: info@tugalab.com
Teléfono: +34 627 000 132
Facebook

 
2017 Tugalab.
Designed by: